Cautare

62791 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (7.31 secunde)
Asociatia Pro Democratia - Club Craiova s-a alaturat demersului initiat de GdS, de a opri construirea depozitului de deseuri radioactive de la Radiana, Bulgaria, si solicita autoritatilor locale organizarea unui referendum pe aceasta tema.
Inotatorul Paul Georgescu, care a reusit sa strabata inot Canalul Molokai din Hawaii (55,5 km), cu timpul de 13 ore si 6 minute, va sustine astazi o conferinta de presa.
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice. In urma unor intrebari ale lui Doru Ionescu, autorul-povestitor (Florin-Silviu Ursulescu) da drumul unui suvoi de amintiri de ordin ziaristic:
Celelalte Cuvinte prezinta fanilor compozitia Printre oameni, in avanpremiera concertului de lansare a DVD-ului live acustic Trup si Suflet, din data de 7 decembrie, de la Hard Rock Cafe.
Ilie Dumitrescu (53 de ani) este pe punctul de a reveni in cadrul unui club din Liga 1, dupa aproape 12 in care a fost analist Digi Sport.
Victor Piturca a oferit un interviu pentru Orange Sport. Fostul selectioner a vorbit despre lupta dintre FCSB si CFR, echipa nationala, dar si situatia de la echipa nationala.
Fara indoiala, Gigi Becali este unul dintre personajele cele mai pitoresti din fotbalul romanesc.
Piti a pregatit un program DRACONIC cu trei antrenamente pe zi! ... 3 antrenamente pe zi Piturca a decis sa isi respecte programul pe care l-a facut inainte de a ajunge in cantonament. ... Piti a fixat cate trei antrenamente in fiecare zi.
Mutu, patron de club! A preluat una din cele mai TITRATE echipe din Romania! ... Momentan, UTA e pe locul 5 in liga a doua, dar cei doi vor ca echipa sa promoveze inca din acest sezon.
Ideea de a lista cluburile de fotbal la bursa ii tenteaza pe unii dintre patronii acestora. ... In plus, patronii majoritatii cluburilor din divizia Bürger sunt de parere ca performantele nu le permit sa atraga investitori puternici.
Rapid isi va inaugura noul stadion pe 26 martie, eveniment la care deja si-au anuntat participarea multe nume mari din fotbalul romanesc.
Tatal antrenorului Edi Iordanescu, Anghel Iordanescu, a recunoscut ca este suparat pe patronul de la FCSB, Gigi Becali, pentru ca l-a fortat pe fiul sau sa plece din club.
In ultima vreme a circulat un zvon conform caruia patronul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, ar putea prelua CSA Steaua. Finantatorul oltenilor a avut o interventie telefonica la Fotbal Club unde a vorbit despre aceasta posibilitate.
FCSB a ofertat mai multi jucatori in ultima perioada. ... Jucatorul de la FC Voluntari a declarat ca a refuzat oferta finantata de Gigi Becali. "Patronul FCSB e cam ciudat. ... Prefer un club mic ca Voluntari", a declarat Adam Nemec, la conferinta de presa dinaintea meciului cu Farul Constanta.
Invitat in platoul emisiunii Fotbal Club, Florin Bratu a transmis ca Nicolae Dica ar trebui sa recunoasca faptul ca unele decizii de la FCSB care ar trebui sa ii apartina antrenorului sunt luate de catre patronul Gigi Becali.
Dan Petrescu a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului Chindia, de sambata, in care a fost intrebat si despre oferta FRF, de a deveni selectioner. ... In plus, patronul a fost informat. ... Acum nu mai depinde de mine, ci de club, de patron.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Pentru a veni in sprijinul intreprinzatorilor mici si mijlocii, inca din 2004, Guvernul a dat o ordonanta prin care aproba infiintarea incubatoarelor de afaceri. Din pacate, initiativa a avut ecou doar in cateva judete ale tarii, printre care nu se numara si Constanta.
Mauritius, insula de 5 stele din Oceanul Indian (Autoare: Liliana Teica) Mauritius a fost creat primul si apoi, Raiul, care este doar o copie a insulei - ar fi spus Mark Twain. ... Contrastul culorilor, culturilor si gusturilor fac din Mauritiuis un loc memorabil pentru o vacanta tropicala de lux.
google-analytics.com